Tak v závěru jsi vykreslila Cecilku
mou sestru milovanou
ta z bylinek vykouzlí za chvilku
nápoj..až líce planou!
23.07.2010 14:29:00 | šuměnka
teď jsem se dívala, prej je jedovatý, ale má taky nějaké léčivé účinky..jo, hodně pomáhá, psaní, smích a spánek ;)
21.07.2010 19:23:00 | Jiná
a není rulík náhodou jedovatý?? nejsem si jistej znám jen rulík zlomocný a ten je jedovatý...ale třebas je více rulíků :)
a jinak psaní lečí a to dobře, dobrá terapie...a nebo ještě smích :)
21.07.2010 17:58:00 | JohnyD.