medzery prehliada
nočnými paralelami
mesiaca
cez ihličnany
prediera sa prúd
starých čias
plných
malín
a kvetináčov
ktoré sadila do zeme
umiestňovala poslušne
do riadkov
rozdávala by (sa)
ale nikto nehľadal
záhradu s trochou hliny
kríky s pár ostňami
a nik sa jej nepozrel
do očí
pritom nimi dávala
najviac
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)