MĚSÍČNÍ VEČÍREK
Anotace: na měsíci je prý voda,tak stavte vodu na kávu/ hlásí to prý ve zprávách/
Až jednou na měsíci kafe si dáme
a pozveme všechny známe
až nám raketa u okna zastaví
tak připijeme si na zdraví
všechny smutky budou v prachu
tak beze strachu
vzpomeneme si jak leželi jsme v mechu
a chytli první blechu
jen slunce zatím vzpomíná
a země ta jediná
úsměv času nastaví
už se těším jak se to oslaví
Přečteno 355x
Tipy 23
Poslední tipující: Krahujec, PIPSQUEAK, Quigleika, Psavec, j.c., stmivani.na.lepsi.casy, harmony, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Květka Š., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)