Borůvkový koláček
Anotace: Sprostá básnička bez sprostých slov:)
Borůvkový koláček
pobíhá si po stole.
Potkal náhle skleničku,
a ta mu říká: "Ty vo..
..vodky, co do mně lijou,
to je sklínce nerovno,
pořád samý alkohol,
to je život na ho..
..holomku necháš to?"
vzkřikla lampa z předsíně,
když se sklínka rozhodla,
že koláček ukousne - svi...
svíjí se už koláč v křečích,
lampy křik neslyšeli,
koláček se v drobcích válí,
a myslí, že je v pr..
v prázdninovém menu
restaurace Praprůrva,
jenže sklínka ukusuje
Je to stará kur...
..kurdská sklínka,
jež má ráda borůvky,
kdysi se z ní pilo pivo,
než spadla do močůvky..
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Eru Alonnar, Monica., Zefi, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)