Pamlsek
Anotace: Je první sousto nejlepší? Nebo to druhé? A co to poslední?
Tělo napružené, vyprahlé, hlásí stopstav
...probuď se, procitni, životu se postav
ruce brní, žaludek hladem zmírá
v hlavě namísto myšlenek černá díra
a jen vášní a chutí plná náruč
jak vybrat tu správnou mozku poruč
den po dni žijem vedle sebe a jak je všeobecně známo
ochutnávat okolo je přísně zakázáno
nezdráhám se toho okolního celibátu
když jsi se mnou necítím žádnou ztrátu
jen ráno s tvým odchodem mihne se na čele malá vráska
polibek polykám a přesto už hladovím, je to láska?
Přečteno 273x
Tipy 8
Poslední tipující: šuměnka, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)