Doušek osvěžující ...
Anotace: -**- ... vzpružující ...
.
.
Kafe černý jako mý myšlenky
mě zase topí v lógru
opakující se všednosti,
denních rituálů ...
s jediným cílem
s každým lokem mě připravit
na hořký konce ...
a přesvědčit mě
že mám
tu hořkou pachuť života
za ta léta
... docela rád ...
*
.
-------------------------------------
Comment 20.7.2010 15:36
.
Přečteno 284x
Tipy 19
Poslední tipující: Jana M., isisleo, labuť, hašlerka, Psavec, rezina, Mbonita, janewe, Květka Š., jarmil, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)