Anotace: Původně jsem neměl zájem psát na určená slova: karafa, čajník, kůže, hvězda, ovečka a tygr, ovšem nějak se prosadila sama.
..také bych rád napsal něco podobného, jen toho tygra bych musel vynechat...
***
Jiří senior
22.07.2010 21:21:00 | j.c.
Vidím, že se téma od: Marka-mardase.zl ujalo /nebo nevím, odkud ta slova berete/ já jsem četla jeho báseň, na niž jsem navázala a Tobě se to povedlo bravurně!!
22.07.2010 15:47:00 | šuměnka
Dobrá. Nenech se zatáhnout do mantinelů, pro tebe jsou mantinely na škodu. Umíš líp! (můj názor) Ale ST.
21.07.2010 22:02:00 | Zasr. romantik