war war raw poet war love raw love war power raw power power of love?

war war raw poet war love raw love war power raw power power of love?

Anotace: tady a teď

Divnej obraz jeví se mi a zapadá
venku neštěk pes ty jseš zase opilá
Zavolám si první pomoc a počkám na tebe
karton cigaret nepomůže stačí pět krabiček
Nejsme úžasný nejsme ani strakatý
jsme na tom trochu líp zase jsme opilí
a ráno mě už hlava nebolí jako dřív
přebila to síla mýho těla, přestalo se cukat
nehýbám se
nenajím se a
pokouším svou schránku,
detektorem chvíle hledám emoce a
loví se trochu hůře, vedle stolu
rozkopl jsem láhve co jsem včera uklidil
Jsem ve válce sám proti sobě
čas je nepřítel jsem nedočkavej
Jsem ve válce a na ní zakládám sám sebe
Jsem evoluce, o krok napřed
Možná proto dám si ještě pivo
abych zpomalil a dostanu
to co budu chtít a co chci teď už vím
Autor humus, 22.07.2010
Přečteno 278x
Tipy 8
Poslední tipující: Niky88, Stoneman, ostuda lidstva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel