ZBÝVÁ ČAS......
Když život mezi prsty proteče
neboj se,
NEBOJ SE ČLOVĚČE
Jen v hlase tíseň bude znít
bloudit v čase
nechceme svět zničit
tak zkusit
ZKUSIT
se vrátit
potom platit
SNY,
sny užít
hledat ztracený hlas
když naděje pláče
z těch krás
TAK CO ČLOVĚČE
JEŠTĚ ZBÝVÁ ČAS......
Přečteno 300x
Tipy 29
Poslední tipující: Krahujec, PIPSQUEAK, Niky88, hašlerka, S..a, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., Jiná, Hazentla, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)