U splavu
Anotace: V takových vedrech jedině ke splavu :-D
Vyšel jsem dneska ven
projít se ke splavu
Sed sem si do trávy
a poslouchal zábavu
která se koná na konci vsi
Na nohu připevním
železný závaží
Půjdu se napít
snad mne to zavlaží...
Vrhnu se do řeky na kraji apokalypsy
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: PPetrushka, Sweet KiWi
Komentáře (1)
Komentujících (1)