Anotace: Pro znovuzrození sebe a vzpamatování. Pokud jeden ví,co nechce - může být blíž k tomu, co chce:)
říkáš své "kéž"
však chtěné vělká energie
a oč víč žádáš, tím víc žije
tak v duchu za tím běž...
29.09.2010 11:47:00 | šuměnka
ano..ano..
je to tak..
jak je psáno..
Veselý drak
nechal se unést a ted letí
namísto sežrání princezny
jí nese košík plný květin :))
26.09.2010 17:10:00 | Bean
v přívalech zla nechtěného
pak vánek hlubiny tichý
strachu plášť již snímá s něho
láme hrot uvízlé pýchy
to potkáš někde na procházce
prsten, který věrnost slíbí
kdo jej ztratil, patřil lásce?
jej zvedni a řekni kdyby...
***
Jiří senior
25.07.2010 09:54:00 | j.c.
Nejlepší pro mne ponaučení z toho plynoucí je, že dobré věděti co nechci aby bylo možno selektovat cože jo.
25.07.2010 03:24:00 | umělec2