Dotyky vychladly
však stále po nich toužím
Polibky zeslábly
však smutku ještě nesloužím
Tvá slova stékají po mé kůži
chladí roztoužené tělo
Tvé myšlenky s mými sny se druží
krásné vzpomínky na to, jak se tělo chvělo
Oči patřící Tobě nedají mi spát
ústa šeptajíc pár slov bez významu
Tak ráda bych chtěla s tebou ve stínu pouze stát
snad na věčnost / či alespoň na čas s tebou zůstanu