Básník je
Anotace: Díky přátelé z modráskova, díky za inspiraci a něžná slova...
Básník je snílek poeta
co krásu zve do světa.
A slova něžně snove
krásnější jsou s básní dnové
jak pavouk svoji pavučinu
ukáže v nich života divočinu..
Brousí mistr diadém nevídané krásy
lapá něžně divu světů jasy.
A za to díky Stvořiteli
všech zázraků Tvořiteli...
Přečteno 293x
Tipy 20
Poslední tipující: Divoženka1, Bíša, mida, Flamy, Psavec, labuť, Javavia, hašlerka, Mbonita, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)