musí to skončit
všechno kolem mě mi na mozek leze
a se mnou se to do prdele veze
seou mě lidi sere mě svět
irutujeme mě málo slov i spousty vět
už seru i taky sám sebe
sere mě země sere mě i nebe
sere mě prostě všechno kolem
proč musím bejt kurva takovým volem
Přečteno 250x
Tipy 5
Poslední tipující: Iv, Niky88, humus
Komentáře (1)
Komentujících (1)