alkolholik
Anotace: něco ze šuplíku co sem náhodou našel
vycházím jen za tmy ven
je to jako špatnej sen
v ruce držím flašku rumu
snad se někdy vrátím domu
jo já sem ta svině líná
vypadám jak náka špína
smrdím chlastám nemyju se
lidi řikaj že sem prase
já už nemám za co žrát
má mě to snad nějak srát
přemejlšlím jen o tom
za co pít potom
Přečteno 293x
Tipy 11
Poslední tipující: Iv, Já Esther Ruth, Niky88, humus, ta.cupka., malá slečna
Komentáře (2)
Komentujících (2)