Exit
Podpatkem típnu to mučení,
dokouřenou cigaretu
našeho vztahu a trápení,
bolavých pádů a vzletů.
Hasíme vodou to jiskření,
doutnání výčitkama.
Vzpomínky v slzy se promění,
v zeď stínů mezi náma.
Prosím tě, otoč se a pak už běž,
už jsme se rozloučili,
není tu dost místa pro další lež,
těch jsme se přehltili.
Přečteno 357x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, Megalo'R, JohnyD., CULIKATÁ, Petbab, Flamy, ta.cupka.
Komentáře (0)