Chvění
Náhody jdou
kolem boků tvého bytí
Šance jsou někdy
bolí dech a vzduch tak horký
pěje sebou kantáty beznoté
v dešti střel
dýchánky mladých vdov pak nad hroby
podél všeho tamaryšky
červen kosí záhyby luk
pro otavu
Chvění zbylo
kdy nedoufalo se že víra
pomře uprostřed boků
aby zrodilo se nebe
poslední z žen jej objala
ostatní už odešly
Přečteno 378x
Tipy 29
Poslední tipující: Žqáry, Juraj Hrom, Bíša, carodejka, isisleo, zelená víla, labuť, hašlerka, hypertenze, Psavec, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)