Anotace: Pro básníka, který už básníkem pomalu přestává být, a přesto je pro mě tím nejlepším...
Semi, tahle je výborná... bádník x inspirace a ta nepřichází a nepřichází...líbí se mi jazykové prostředky, ale dál už asi nechoť ať se to pak nehemží přechodníky....
100
13.05.2006 10:37:00 | Palička