Čtyřproudová
Oddechnete si, už za pár chvil,
budu jednou z těch tisíci,
na jedné z ubíhajících míl,
projíždět nekonečnou dálnicí.
Míjet bílé silniční čáry,
svištět s rozepří vzduchu,
čítat si tabule, stožáry,
nasávat cestovního ruchu.
Opuštěně stát v zámkovým davu,
ve frontovým hemžení,
poslouchat chladivou Šumavu,
uvidím jezerní zrcadlení?
Dovolíš mi přírodo
pohřbít tíhu,
smeteš ji vodo?
Jaká jsi
tam v Čechách
na jihu?
Přečteno 283x
Tipy 17
Poslední tipující: Špáďa, Jiparo, carodejka, Tomáš Přidal, Tamara, Čoki, zelená víla, labuť, Mbonita, Petbab, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)