Anotace: ...na chvilku být andělěm..propůjčit si jeho přirozenou krásu, lehkost v každém kroku a křídla =)
ten konec je úžasný. takové j eto celé jako pohádka, kdy si létáš, tam někde vysoko a pak se postavíš pevnýma nohama, zase na zem:o)ale okouzlena z toho všeho hezkého, co jsi prožila:o))jééé, kde jsem bloudila, že mi to všechno uteklo:o)))
11.01.2006 22:25:00 | Sunny
je to krásný, nenacházím teď právě vhodná slova na popsání toho krásna, ale ty seš v něm jak anděl bez křídel, proto tolik vzácný a vybočující, ale neuvěřitelně krásný! smekám...
05.01.2006 08:43:00 | Markét
...jít hlavou proti zdi je mi sympatický /a snad i důvěrně známý/. Andělem bych ale být nechtěla-co kdybych, probůh, třeba musela být mým andělem strážným? To musí být strašná šichta!:o)
A báseňka se mi moc líbí!!!
02.01.2006 23:01:00 | Navire
moc krásný,ale není potřeba půjčovat si křídla andělů, každý přeci může vzlétnout na těch svých, pokud nejsou už moc pochroumaná
02.01.2006 21:47:00 | Melfëa