Dravci
Anotace: Trochu se mi vymkla z vjeršů
V oblacích krouží
ve spirálách smrti,
ostré zraky,
ladní a krutí.
Divokým pádem,
pádem bez perutí
vyrazí výkrik,
vzdušní chrti.
Uchvátí kořist
do silných drápů.
Usmrtí stiskem
krutých chlapů.
V oblacích krouží
siluety dravců
ve spirálách života
vzdušných plavců.
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)