Poslední schod (moje pýcha)
Anotace: Překonat je vždy nejtěžší.
Sbírka:
Mé já
Zavírám knihu
a poslední list z ní
je závojem lásky
poznal jsem něhu
tu poslední
co přináší vrásky.
Zhasínám svíci
a černý její knot
je svědectvím ticha
od rubu k líci
chyběl poslední schod
s názvem pýcha.
Přečteno 378x
Tipy 9
Poslední tipující: zenge, carodejka, CULIKATÁ, Linzerka, labuť, malá slečna, ta.cupka.
Komentáře (2)
Komentujících (2)