Kankán..
Na vode tancujú kankán
zlatisté lúče
ja sa k nim tak ako šarkan
spustím, má účel
skok v šipke do vody z výšky
medzi ne prudký
neviem, či smú bazilišky
za dobré skutky
odmenení štedro byť a
kochať sa v tanci
pojali najradšej by ťa
v hravej razancii
tam medzi seba sa jašiť
som nočná mora
stáročný prach raz vyprášiť
z krídel netvora
čo sa sám po nociach túla
vesmírmi bez hviezd..
- napokon ho uhranula
´ronde de jambe´
zlatých neviest
Přečteno 291x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jiná, jedam, hašlerka, Mbonita, labuť, carodejka, CULIKATÁ, Linzerka, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)