Kristince
Anotace: Je to tak, že i víly svátky slaví,tak vše nej,lásku,štěstí,zdraví...
Sbírka:
Víla
Dneska prý svátek slavíš, Kristinko,
tak chtěl bych ti popřát něco malinko,
třeba ať svět tě stále jen baví,
štěstí ať nad smůlou vítězství slaví,
zdraví pevné jako kámen,
lásky kopy, zlatý pramen,
ať tě nic v životě nerozhází,
ať držíš se dál od nesnází,
aby se z tvého žití ráj stal,
prostě vše nejlepší a tak dál.
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Flamy
Komentáře (3)
Komentujících (3)