Je to občas proti zdraví, promítat si minulost.
Chci se vrátit o rok zpět
vlastně možná rovnou o tři
změnit můj nynější svět
bylo by pak mnohem lehčí
předejít oné i další při.
Chci se vrátit o pár let
dělat chyby
které táta napraví
mít svůj barevný svět
a věřit raději v klekánice
nežli v lidi.
Přečteno 452x
Tipy 21
Poslední tipující: RyxiraAmyGinger, Zefi, F.i.L, A. V. Nýmand, Gabrielle, zvířenka, Já Esther Ruth, WAYWARD, Maro Deives, NikitaNikaT., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)