Anotace: Snaha o text k této písni http://www.youtube.com/watch?v=oibiOq6zEYg. Nádherná písnička, můj text pokulhává za tou nádherou, ale to nevadí. Přesto jsem ráda, že jsem si to napsala. Loučení je těžší než by si člověk mohl myslet. Vlastně to nejtěžší.
Nejen za připomenutí písničky, kterou jsem dřív poslouchal pořád dokola Ti musím dát hlas nejvyšší :)
07.09.2010 16:29:00 | Dreamer
Jo aha, já myslela, žes to pojmenovala jako můj test :) A já se omlouvám, že jsem tě považovala za muže, ale ty přezdívky někdy matou. Děkuju :)
24.07.2010 21:13:00 | PPetrushka
Jsem ráda, že jsem tě potěšila :)) a dodatečně se omlouvám za překlep a nemáš zač :)
24.07.2010 21:07:00 | Flamy
Myslim, že UDG by byli tvým testem při nejmenším potěšeni :) moc líbí, ST
24.07.2010 20:40:00 | Flamy