Anotace: -"-
:o) a kurvadrát....:o) jo, to by se všem chlapečkům líbilo....... a přece - zranitelní jsme i vůči dětem, k nimž máme k pozici Supermana nejblíže /a prej až poznají, že jsme také jenom lidé, stanou se dospělými/ -- tož jak by to bylo možné vůči člověku na stejné hladině????
Teda tohle bych po partnerovi nikdy nechtěla; a nechtěla bych, aby to partner chtěl po mně; připadá mi to vykutálené.
:o) ale tady to bude za hafo tipů.-........Lakovat, lakovat, lakování narůžovo /zde namodro / je v kurzu...
26.07.2010 09:02:00 | pamp_elka