jednou se dočkám
kurva
doprdele
do kundy!
kam
vymyzely
všechny ty
touhy?
sedim
tady
samotnej
netoužím
jako dřív
toužím
jako nikdy
dřív
dát si
200 piv a
přežít to
ubalit si brko
nadávat
nebo
proskočit výlohou
zašukat si
na
eiffelovce
taky mě
sžírá
ještě jedna touha
je to ta
rusovlasá
holka
ona
já
my, zase,
a ty touhy
jednou se dočkám
Přečteno 254x
Tipy 8
Poslední tipující: MarkétkaR., Unyle Pěl, ostuda lidstva, pamp_elka, Stoneman
Komentáře (0)