O sobě
Anotace: ...osobně...
Sbírka:
Mé já
Spím, ukřižován
na perutích snění
nikdy s tebou, nikdy sám
uvadlý v zapomnění.
Křik, z okolí
slyším a zdá se mi
že už tak nebolí
žít život na zemi.
Vím, nachytán
za vinu z objetí
nikdy s jinou, nikdy sám
bez slova v souvětí.
Splín, z mlčení
olizuje kůži
při návratu z léčení
jak chovat by se měli muži.
Tím, poznamenán
a poslušnost hlásím
nikdy sebou, nikdy sám
zbraň bez nábojů tasím.
Mráz, v červenci
maluje ornamenty
podobné milence, podobné milenci
z milosti spojení ve rty.
Přečteno 369x
Tipy 6
Poslední tipující: Maro Deives, CULIKATÁ, carodejka
Komentáře (2)
Komentujících (2)