....
tiše rosteš v břiše…
nemůžu už ani spát…
kdy vyjdeš ze své skrýše?
po devíti měsících už tě tu mám…
nedovolím, abys byl někdy sám…
nemůžu už ani spát…
stále touhu mám hláskovat:
NICOLAS TOMMY SVÁK…
můj přenádherný syn…
přestávám psát básně…
na tvou krásu nenacházím rým…
Přečteno 336x
Tipy 8
Poslední tipující: Mbonita, Sweet KiWi, CULIKATÁ, Monica.
Komentáře (2)
Komentujících (2)