Anotace: tuhle mi psal jeden z vás, abych prej už konečně něco napsala... a prej jestli mě nic nenapadá, že mi posílá pár vhodných univerzálních veršů... ukázka: chceš-li psát o životě na vsi, pak je vhodný verš "bábě - hrábě"... O.K. má co chtěl... POZOR BLBOST!
Od časů básníka Li - Po nebylo napsáno nic, co by se mohlo rovnat tvému dílu!
26.07.2010 00:23:00 | René Vulkán
pak každou sobotu
sekaček muzika
k tanci
nehraje piánko
travička naříká
ticho chci
25.07.2010 21:31:00 | Divoženka1