..splašené odpoledne..
Anotace: ..když venku nevlídný je čas, pak nudou může se i srazit vaz..
Hrajem´ si na splašené koně
Můj malý jezdec si mne osedlal
a po kobercích přízraky své honě
ostruhou povel bezprostřední dal
Hrajem´si na splašené oře
Můj malý jezdec rychlosti je král
V rachotu hromů, blížící se bouře
Bez sedla, uzdy bujně rajtoval
Dál neúnavně svoji klisnu žene
Krok v skoku, trysku, zmírňuje se v cval
Dusot je slyšet v patře, v celém domě
Cele se poddám tváři umíněné
Vpřed přes překážky, aniž by se bál
Jsem tady pro něj. On je tu zas pro mě…
Přečteno 340x
Tipy 21
Poslední tipující: Bíša, Jiná, poustevník Jirka, zelená víla, Špáďa, labuť, carodejka, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)