Omračuje mě, že za tuhle báseň jsi nedostala ani tip, přitom si to zaslouží. Člověk nemůže psát pořád o sluníčku a o duze, i když to ostatní třeba očekávají.
19.09.2018 12:48:54 | Tlachapoud
Vynikající! Zajímavé téma, hned první sloka pěkně akční, neotřelé rýmy, a až na poslední verš, kde mně přebývá "jak", téměř strojový rytmus.
ST!
07.08.2010 01:45:00 | Špáďa