Rozdíly v myšlenkách a realita podle nich
Svoboda krásná, když ptáci si prozpěvují,
svoboda má, když usínám mezi šeříky.
Práce v továrně,deprese mě jímá,
nemůžu se nadechnout a ta špína!
Louka voní, vesmír stojí při mé duši,
nemůžu si vzpomenout, kde všechno začíná.
Seriál skončil, ale nový začíná,
mé velké přání se ujímá.
Vše je zde a vše je dané,
miluji a jsem milován.
Kroky u dveří,
Stána z hospody přichází,
šup z trouby oběd ven!
Je radost spolu zdílet vše,
i ty nejjemnější verše:)
Myšlenky jsou všude,
stačí si jen vybrat:)
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)