samička Janička
samička Janička,
blonďatá medička,
nadějná chemička,
trojitá rodička
anatomka zjevně,
potkal sem ji na pitevně,
často tam i demonstruje,
kde je vagus ukazuje
je skromná a přesto
má svý vlastní město
dokonce Chuck Norris
miří do Floriánopolis
injekce (bez)bolestně aplikuje,
praxi při tom absolvuje,
kde jinde než v nemocnici,
nechytneš ji na udici
a kdo mi nevěří
ať si ji prověří
mamičku Janičku
z Budějek kytičku:)
Komentáře (0)