(vy)pršelo
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=erqJF_ppqbk
Z ničeho nic v sobotu ráno
byly tu moje slzy,
ale smutek mimo mě.
"Prosím tě, neplač!"
šeptala jsem v duchu
a posílala láskyplné úsměvy.
A ono se to,
i přes slzy začalo smát,
řekla bych,
že smíchem smíření.
A já se pak zastyděla,
jestli jsem ten pláč neukončila
svým jednáním moc brzy.
Protože vím taky,
jak je očisťující
se pořádně vyplakat.
Přečteno 324x
Tipy 24
Poslední tipující: Iv, Holis, Krahujec, Bíša, PIPSQUEAK, Niky88, Hloupá Květinka, malá slečna, Zasr. romantik, Judita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)