Zkáza zlého světa

Zkáza zlého světa

Anotace: Andělovi bych se také vzdal bez rozmýšlení

máš lehkou postel z ruží rudých
tam v hlubokém lese schovanou

z této postele vidíš hvězdu svou
i skrze zamračenou oblohu

na růžích si věčnost spala
nyní jsi povstala

za dobu tvého spánku svět umíral
a ty jsi to viděla ve svých snech

já, král světa jsem tě spatřil
byť jsem zrození zla

všeho jsem se vzdal v jedné vteřině
převrátila jsi mi svět naruby

lákájí mě tvé andělské křídla
jejich šelest je pro mě hudba rajská

tvé oči svítí modrým světlem
vyvolávají ve mě strach

tvůj úsměv dokázal válku zastavit
jsem sobec, chtěl bych ho mít jen pro sebe

musím být potrestán jen kvůli tobě
vem mě do pekla, já se vzdám dobrovolně

dala jsi mi růži z postele tvé
roste skrze srdce mé prohnilé
Autor MRF, 26.07.2010
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: Surya, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel