Anotace: ...bývalá milenka...
Skvělé lehké rýmy plné vtipu a nadhledu. Něco takhle zdařilého už jsem dlouho nečetl.
30.05.2017 13:44:11 | Koblížek
za esté, vtipná, dobré rýmy - super a závist
snad se mi to jen zdá
to sem asi lezba
já randím s tou tvojí
nejsem pod obojí ??
18.10.2010 20:05:00 | Elisha
Hezký a navíc vtipný.))
Měl jsem rande s Cigaretou
Řekla všechno jednou větou
Zahalená v modrém šátku
Dá mi pusu.Na památku.
26.07.2010 19:43:00 | carodejka