Nebásníř básníkovi
Anotace: Věnováno, ona ví komu.
jedna básnická duše mě pobavila
cosi zvláštního mě odvětila
prý píše jen úlomky pouhé
však nemusí to být básně dlouhé
v ní jsou skryty emoce hluboké
píše a umí, básničky divoké
nechybí ji skromnost
básním vložila svou věrnost
vlasy v culík nosí
její kůžička se rosí
kapkami umu, přesně to co se líbí
má to šmrnc, nic tomu nechybí
smekám před tebou imaginární klobouk
a stavím ti pomyslný vítězný oblouk
Přečteno 312x
Tipy 5
Poslední tipující: Gudula, malá slečna, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)