Za štěstím?
Skrze clonu nenávisti
na svět kolem pohlížet
lidi jsou prohnilý, plný závisti
ženou se za ničím stále vpřed.
Miliardy prázdných životů,
každý den je stejný
pojedou si pořád tu svou notu
pak konec, hlína a červi.
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, nejsembásník
Komentáře (1)
Komentujících (1)