Anotace: já mam takovej deník kde si píšu básničky a do teho deníku mě kájinka(sestřenka co má 4) nakreslila pěknej obrázek kočenky a já sem k temu složila tadytu básničku.
Sbírka: Básničky, písničky, vyprávěnky a říkanky aneb co jsem tvořila jako malá a nechce se mi to mazat.