Pro mě trošku smutné, ale být v lásce a přitem bez ní, kde ani milování není... jít o dům dál... je lepší. Hledat nové štěstí, vždyť milovat a být milována je krásné.
28.07.2010 10:30:00 | NikitaNikaT.
...Jak se říká:,,Člověk se rodí a umírá sám"...a někdy mezi tím,může říct jsme spolu-takové malé zamyšlení....jinak jako vždy ST, protože píšeš nádherně :-)))
28.07.2010 07:15:00 | Sweet KiWi
má toho uvnitř moc.. s příchutí i bez příchutě, ale náplˇn je snad vždy, jen ne každému zachutná..
27.07.2010 19:48:00 | zelená víla
Na první pohled stejné může být
spolu po světě kráčet
či pouze vedle sebe jít...
27.07.2010 12:30:00 | Šerpík 1