Stará pošta
Anotace: zase jedna další ..
Pod základy svého domu našel jsem včera psaní
zažloutlá stará stránka a krví stálo na ní:
žít bylo těžké a já často jsem se mýlil
co bylo svaté nectil a pak zdi bílil
chodil jsem radši zkratkou, pak bloudil k padnutí
a srdce dobře znalo od strachu bodnutí
Bylo to psaní otců, všech mých a taky tvých
byla to lítost starců, ta hořká slza v nich
přál bych si ať všichni přečtou si tohle psaní
ať spatří tuhle stránku a uslyší krev na ní
když koukám kolem sebe, jak se den se dnem schází
v zádech mi z toho zebe, pošta nedochází...
Přečteno 248x
Tipy 7
Poslední tipující: Linzerka, PPetrushka, CULIKATÁ, Pablo Kral, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)