kdyzsimyslimzespim
mam napad
ze se mi o tobe bude zdat
zasunu si prsty pod hlavu
zavru oci a strhnu svy zabrany
potom konecne usnu
mam jiny sen
odposlouchany z radia
pribehy o zabehnutych kockach
a vypadanych zubech
s bezbrannou bazni se odplazim pres hriste
kazdy rano beham
odpoutana ze sedadla
vyplnena chticem
roztouzena jako mala zena
vina ze vsech otazek
vina
k rozhodnuti dojdu
se semknutymi rty
a vyhrnutou sukni
poslepu hraju na piano
nikdo me to neucil
hraju spatne
vim
ze si me naucil spoustu jinych veci
podle toho chlapka v saku
byl muj tata moc prisnej
miluju mliko
a nahrazky kafe
a svoji jemne ruzovou rtenku
zrovna si natiram rty
kdyz se ohlidnu
pres svy pravy rameno
zahlidnu blystici se oko cerny kocky
.
.
zase spim
?
(ěščřžýáíé)(ěščřžýáíé)
Přečteno 436x
Tipy 16
Poslední tipující: Špáďa, Fighting Dreamer, Eru Alonnar, Skywalker, Jiří I.Zahradník, Gabrielle, ilona, had, Sweet KiWi, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)