Dva odstíny života
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=TKGNMRQelUc&feature=fvsr
Prázdná krása úchvatných stránek
zmíňka o dobru, o snu..
Iluze osamělých chvil
strádá..
Blýská se v dálce,
usychá pár posledních let
Pentle růžových odstínů
vzlyká..ve vlasech..sama
žádá..a chytá se ruky mé
s usmířením..
a jde
slovo, věta..až k tečce za obzor
..proniká
Protikladná fáma
Dáma, co říká mi do snů..
o lásce, o kráse
Radost mezi prsty kolísá
Svítá bílá barva rozlitá
v nesmírnou touhu,
co neusíná k ránu
Je živá..jako já
Prochladlá zimou tvých bran
Klam či opravdový dar
za život, za lásku
Myšlenka na Tebe..
přežije
Uhyne-li poslední strach
Další sníh
Klíč k obzoru projevit
Zbraně složit..klidně snít
O zítřku..o čokoládě
barvě duhy, smíchu potulných míst
A víc..
Nic..
Přečteno 352x
Tipy 32
Poslední tipující: enigman, Bíša, malá slečna, j.c., drsnosrstej kokršpaněl, Mbonita, Krahujec, Kapka, Zasr. romantik, J's .., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)