100.báseň
původně sem na ní nechtěl zřetel dávat
ale budu si s ní ego obdělávat
proto jí píšu pro sebe
a vážně jí nepíšu pro tebe
jelikož nemůžu čekat od lidí
že podstatu mých básní uvidí
Přečteno 318x
Tipy 9
Poslední tipující: DNA, Iv, Bíša, CULIKATÁ, Niky88, Lady L
Komentáře (2)
Komentujících (2)