Zastavuj čas
Anotace: Věnuji Z. ona ví, protože i jedno slovo na rozloučenou stačí k inspiraci...a proto děkuji ti S.
Žij a vzpomínej na včerejšek minulý,
kdy slunce pohladilo kvítek medový,
a déšť zkropil šeď tmavých oken,
díky úsměvům, kterých je člověk schopen.
Natáhni ruku do přívalu těch slov,
nehledej význam a nemačkej tlačítko off,
vždyť věty lžou, to oči zůstávají jasné,
v náruči dokořán a srdce puklinou prosté.
Prasklo, místo infarktu to byla láska,
vždy když pohled nám kryje černá páska,
pohledem růžovým slýcháme pohřební zvonění,
a sama smrtka nás do rakví beze spěchu uhání.
A k tomu všemu pouhé jedno přání mám,
zastavuj čas a vzpomínky prožívej teď,
nikdy není pozdě plakat, nikdy není pozdě se smát,
zastavuj čas a žij vzpomínkou na dnešek přítomný…
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, mida, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)