Nechť smutek brzy odtáhne preč, jako velká voda, co déšť přinese a Slunko, které poté přinde vysuší poslední kapky. ST!
09.08.2010 09:56:00 | NikitaNikaT.
do dna smutek, do dna krásu..
kápla jsi mi do noty i já dnes upíjím smutek,, ale váhy by měly být vyvážené..
27.07.2010 21:57:00 | zelená víla