Povedla se ti hezky a dost čistě zrýmovat a to není jen tak. Možná by tvé pěkné básničce o něco víc slušelo použít ne tolik užívané rýmy jako je třeba "nebe - tebe". Ale jinak na to, že máš 16 let - paráda!
31.07.2010 22:22:00 | René Vulkán
Poslední dobou nemám inspiraci... Tohle jsem psal ze srdce.. Ani jsem nad tím moc nepřemýšlel psal jsem co ze mě vypadlo tak to nebude zas taková slává... Jinak krásný koment děkuji :)
27.07.2010 22:23:00 | Konecek
přeji ti šťastnou cestu posle boží radosti a lásky
žij život radostně a nepodléhej pastím
27.07.2010 22:16:00 | Lady L