Spatřil jsem bytost s křídly a peřím
od této chvíle, jenom jí věřím
Stála tam nehnutě - klidná a krásná...
Zjevila se předemnou z čista jasna
Chtěl jsem jí od porvní minuty políbit
však bonton mě zavázal v klidu být
Ale jen pár chvil stačilo, abych na něj sral
a celé tvé tělo vášnivě zulíbal...